Shufflepuck Cantina

Shufflepuck Cantina 1.10

Word air hockey-kampioen in een ruimtekantine!

Shufflepuck Cantina is een remake van de Amiga-klassieker Shufflepuck Cafe. Deze air hockey-simulatie speelt zich af in een ruimtekantine. Bereid je voor op een vreemde sfeer en epische air hockey-duels!

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Uitstekende muziek
  • Fantastische sfeer
  • Het zogenaamde "hair hockey" is erg grappig
  • Veel bonussen om vrij te spelen

TEGEN

  • Te snel saai
  • Geen multiplayer-modus

Goed
7

Shufflepuck Cantina is een remake van de Amiga-klassieker Shufflepuck Cafe. Deze air hockey-simulatie speelt zich af in een ruimtekantine. Bereid je voor op een vreemde sfeer en epische air hockey-duels!

De beste air hockeyspelers van het heelal

Shufflepuck Cantina is niet alleen een air hockey-simulatie, het is ook een simulatie van een ruimtebar. Je speelt een astronaut die op deze vreemde plek gestrand is, en door het spelen van air hockey verdien je genoeg geld om je schip te kunnen repareren.

Al je tegenstanders hebben hun eigen specialiteit. Je moet ze één voor één verslaan om verder te komen en alle bonussen te ontgrendelen. Die bonussen bestaan uit upgrades voor je puck, biografieën van je tegenstanders (de ene nog bizarder dan de andere) en nog veel meer. Je bent dus wel even zoet voor je alles hebt vrijgespeeld. Hou je van air hockey of ben je bloedfanatiek met het vrijspelen van trofeeën, dan is dit het spel voor jou. Anderen zullen het wellicht snel beu zijn, aangezien Shufflepuck Cantina niet meer dan een veredelde mini-game is.

Gameplay

De gameplay van Shufflepuck Cantina is uitstekend. De air hockey-simulatie is perfect. De puck reageert enorm nauwkeurig, wat voor spannend duels zorgt. Spijtig genoeg heeft het spel geen multiplayer modus. Deze toevoeging zou het zeker minder repetitief maken.

Een unieke kantine

Zodra je Shufflepuck Cantina opstart, zit je meteen in de ruimtekantine. De graphics geven de sfeer perfect weer: je zou er bijna echt willen zijn, nippend aan je intergalactische cocktail, geserveerd door een vriendelijke robot. Ook de muziek past er perfect en doet denken aan het bekende muziekje uit Star Wars IV. Toch is het jammer dat het deuntje op den duur op je zenuwen gaat werken.

Conclusie

Was je al fan van de Amiga-versie, dan word je zeker nostalgisch van deze remake. Ken je het origineel niet, dan ben je snel geboeid door de sfeer en de intensiteit van de duels.

Waar voor sommigen de uitdaging juist ligt in het vrijspelen van alle bonussen en tegenstanders, zullen anderen wellicht snel gefrustreerd raken door het gebrek aan alternatieve activiteiten. Shufflepuck Cantina is leuk en speelt lekker weg, maar heeft een korte levensduur.

Meeste downloads Sportspellen voor iphone

Meer
Shufflepuck Cantina

Download

Shufflepuck Cantina 1.10

Beoordelingen about Shufflepuck Cantina